Estetica dentară
🦷 DIODENTA!

Cu toții ne dorim acel zâmbet perfect, cu dinți albi, strălucitori și drepți. De multe ori însă, avem nevoie de puțin ajutor pentru a-l obține. Aici intervine estetica dentară, acel domeniu al stomatologiei mulțumită căreia pacienții noștri pot avea zâmbetul pe care și-l doresc! ❤️

Estetica dentară nu este o ramură de sine stătătoare a stomatologiei, mai degrabă aceasta poate fi asociată cu stomatologia ultramodernă. Având la dispoziție tehnologia ultramodernă însoțită de materialele actuale, estetica dentară facilitează obținerea unei restaurări estetice a danturii, prioritate având însă sănătatea orală și funcționarea corectă a aparatului dento-maxilar.

Putem constata de multe ori că o îmbunătățire a aspectului fizic ridică încrederea în sine, iar zâmbetul face parte din primele aspecte remarcate la o persoană, astfel încât avem posibilitatea de a transfoma dinții frumoși într-o carte de vizită de succes. Cel mai evident aspect al danturii frumoase este culoarea albă și strălucirea sănătoasă, însă nu este singurul.

Clinica stomatologică DIODENTA are o dotare modernă, tehnologie de ultimă generație și experiență de peste 10 ani a medici primari și specialități, toate acestea la dispoziția pacienților noștri.

Durata unui tratament de cosmetică dentară variază în funcţie de proceduri şi de persoană!

Starea dinţilor dumneavoastră înainte de tratament influenţează durata tratamentelor.

Analiza estetică ține cont de următoarele: culoarea și forma dinților; poziția, înghesuirea sau spațierile dentare; aspectul conturului gingival; simetria zâmbetului; forma feței; estetica dentară.

Estetica dentară implică o serie de tratamente (protetică, ortodonție, implantologie și chirurgie) care duce la rezultatul dorit de către pacient: un zâmbet frumos și sănătos.

Clinica stomatologică DIODENTA vă oferă următoarele servicii pentru a avea zâmbetul dorit:

🦷 Tratamentul de albire;
🦷 Îndepărtarea plăcii dentare și a petelor;
🦷 Implanturile dentare;
🦷 Obturatie fizionomică din compozit;
🦷 Fațetă ceramică minim invazivă;
🦷 Coroană și punte ceramică;
🦷 Alinierea dinților prin tratament ortodontic fizionomic;
🦷 Remodelarea chirurgicală estetică a gingiei;
🦷 Tatuaje și bijuterii dentare.Imaginea unor dinți albi, sănătoși și curați, este foarte importantă. Societatea modernă în care trăim ne impune ca standarde de frumusețe un zâmbet cât mai alb și mai frumos, care semnifică pentru ceilalți tinerețe și încredere în sine. Să învățăm cum să avem și cum ne menținem o dantură frumoasă și sănătoasă.

Pentru a ne păstra dantura curată și sănătoasă, putem apela la remediile naturale, adică un consum de fructe și legume crude, cum sunt merele și morcovii, deoarece acestea îndepărtează resturile alimentare de pe suprafața dinților și măresc producerea de salivă (agentul de auto-curățare al dinților).

Foarte important, nu uitați de vizitele periodice de igienizare, care sunt obligatorii pentru a vă putea păstra sănătatea și frumusețea dinților!

IGIENIZAREA PERIODICĂ PROFESIONALĂ: detartrajul, periajul și air-flow constituie un pachet de profilaxie care ar trebui efectuat cel puțin o dată la 6 luni.

Prin acest pachet, beneficiați de dinți atât foarte sănătoși, cât și albi și frumoși.

Aveți grijă de strălucirea zâmbetului dumneavoastră, căci zâmbetul este cel mai de preț accesoriu pe care îl puteți avea! ❤️

Vrei să beneficiezi de servicii stomatologice de calitate? ❤️

Apelează cu încredere la serviciile
clinicii stomatologice
🦷 DIODENTA!