Serviciile noastre

Profitați de calitatea serviciilor oferite de clinica stomatologică DIODENTA! ❤️

Estetica dentară

Estetica dentară are ca scop obtinerea unui zambet cat mai frumos, atragator. Urmarim imbunatatirea aspectului dintilor- estetica albului dentar, dar si cel al gingiei- estetica roz. Estetica dentara desi pare ceva relativ si greu de evaluat, este guvernata de o serie de legi si reguli ce fac legatura intre disciplinele stomatologice creand un tot unitar.
Citește mai mult

Pedodonţie

Pedodonția, numită și stomatologie pediatrică, este specialitatea stomatologică limitată de vârstă, care desfășoară masuri de prevenție terapeutice pentru copii și adolescenți, cuprinzându-i și pe cei cu necesitați speciale de tratament.
Citește mai mult

Parodontologie

Parodontologia este disciplina stomatologică ce se ocupă cu studiul afecțiunilor parodontale și de structura de susținere a dinților. Medicii parodontologi din cadrul Clinicilor stomatologice DIODENTA îți oferă cele mai bune recomandări în cazul parodontozei și a altor afecțiuni care pot afecta gingiile.
Citește mai mult

Endodonție

Endodonția reprezintă ramura stomatologiei care se ocupă cu biologia și patologia interiorului dintelui (pulpa dentară, țesuturile rădăcinii și a dintelui). Această disciplină este considerată conservativă, întrucât principalul rol al medicului endodont este acela de a realiza un tratament endodontic care să conserve cât mai mult din dintele natural.
Citește mai mult

Protetica

Protetica dentară este ramura cea mai complexă a stomatologiei. Ea analizează arcadele dentare afectate de pierderea unuia sau a mai multor dinți (edentație) sau de tocirea acestora (atriție) și găsește cele mai potrivite soluții de tratament în scopul refacerii echilibrului estetic, funcțional și musculo-articular.
Citește mai mult

Implantologie și chirurgie BMF

Implantul dentar este o intervenție chirurgicală prin care se introduce o rădăcină artificială pentru un dinte nou sub forma unei piese de titan pe arcada dentară.
Cabinetele clinicii DIODENTA asigură pacienților săi servicii de implantologie și chirurgie BMF prin colaborare cu medic extern, la sediul cabinetelor.
Citește mai mult

Ortodonție

Ortodonţia este o ramură a medicinei dentare care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea anomaliile dento-maxilare și realizarea unor relaţii intermaxilare corecte (orthos= drept, dontos=dinți).
Medicul ortodont se va ocupa de îndreptarea și alinierea dinţilor strâmbi, de realizarea rapoartelor corecte între aceştia, dar şi a rapoartelor dintre oasele maxilare.
Citește mai mult

Radiologie dentară (circuit deschis)

Radiografiile dentare sunt instrumente esențiale pentru buna desfășurare a activității oricărui medic stomatolog responsabil și pentru oferirea unui act medical de calitate tuturor pacienților, dat fiind faptul că există o serie de afecțiuni dentare care nu pot fi depistate decât cu ajutorul radiografiilor dentare (fracturile dentare, cariile interdentare, leziunile profunde ale țesuturilor dentare, infecțiile, starea unor lucrări etc.)
Citește mai mult