STOP CĂUTĂRII!

Noi te ajutăm să îți păstrezi zâmbetul natural! 😀

Stomatologie BRASOV
🦷 DIODENTA

În anul 2020 se deschide un cabinet dentar in orasul Brasov, într-un spațiu modern și accesibil, cu radiologie dentară CTCB 3D. Personalul specializat, cu activitate dentară de peste 20 ani în domeniu, vă întâmpină într-un mediu primitor și comfortabil, pentru rezolvarea cu profesionalist a tuturor problemelor dentare pentru care clienții noștri ne calcă pragul cu încredere!

Dacă sunteți în căutarea unui cabinet stomatologic profesionist și de încredere, vă invităm să descoperiți serviciile noastre. Echipa noastră de medici stomatologi specializați vă stă la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții în domeniul stomatologiei.

La cabinetul nostru stomatologic din Brasov, punem accent pe calitatea serviciilor și confortul pacienților. Echipamentul nostru modern și tehnologiile avansate ne permit să oferim tratamente dentare de înaltă performanță.
De la igiena orală și detartrajul profesional până la tratamente complexe de implantologie dentară și ortodonție, avem expertiza necesară pentru a vă ajuta să vă păstrați un zâmbet sănătos și frumos.

În plus, înțelegem importanta prevenirii și educației în stomatologie. De aceea, vă oferim informații și sfaturi personalizate privind igiena orală și regimul alimentar adecvat pentru a vă menține dinții și gingiile sănătoase. Vizitele regulate la cabinetul stomatologic sunt esențiale pentru a depista eventualele afecțiuni dentare în stadii incipiente și pentru a împiedica evoluția acestora către probleme mai severe.

Toate serviciile noastre sunt oferite într-un mediu primitor și confortabil, în care ne străduim să vă simțiți în siguranță și relaxat. Pentru noi, satisfacția pacienților este pe primul loc, iar rezultatele excelente obținute de-a lungul anilor sunt dovada dedicării noastre.

Dacă sunteți în căutarea unui cabinet stomatologic de încredere, cu servicii de înaltă calitate și o echipă de medici stomatologi bine pregătiți, suntem alegerea perfectă pentru dumneavoastră! ❤️

6 MOTIVE pentru a alege cabinetul
stomatologic 🦷 DIODENTA
din Brasov

La cabinetul nostru stomatologic din Brasov, punem accent pe calitatea serviciilor și confortul pacienților! ❤️

STANDARDE ÎNALTE

Acoperim toate specializările stomatologice și anume: estetică dentară, pedodontologie, paradontologie, endodontie, protetică, Implantologie și chirurgie BMF, ortodonție, radiologie dentară, astfel încât pacienții care între în cabinetele noastre să primească tratamentul cel mai bun pentru orice afecțiune dentară ar avea.

ECHIPĂ MOTIVANTĂ

Echipa de medici stomatologi DIODENTA din Brasov participă în permanență la cursuri de perfecționare și de îmbunătățiri a tehnicilor de lucru, precum și la teambuilding-uri de dezvoltare personală.

ECHIPAMENTE MODERNE

Actualizăm în permanență echipamentele medicale, astfel încât să oferim tratamente dentare sprijinite de tehnologii moderne precum: microscop endodontic, laser dentar, micromotoare electrice și scanner intraoral, pentru a realiza astfel manopere cât mai predictibile.

ETICĂ

Lucrăm cu responsabilitate, dedicați pacienților noștri și îngrijirii corecte a sănătății dentare.

EMPATIE

Tratăm fiecare pacient cu responsabilitate, înțelegere și respect, oferind toată atenția necesară.

EFICIENȚĂ

Efectuăm fiecare act medical cu maximum de eficacitate și respectăm fiecare programare.

Clinica stomatologică Brasov
🦷 DIODENTA

Cabinetul nostru stomatologic din Brasov, vă oferă un mediu prietenos și confortabil, în care vă puteți simți în siguranță și relaxat.
Personalul nostru dedicat vă acordă toată atenția și sprijinul necesar pentru a vă asigura o experiență plăcută la fiecare vizită.

Servicii stomatologice Brasov

Dacă ești în căutarea unui cabinet stomatologic profesionist și de încredere în Brasov, te invităm să descoperi serviciile noastre! ❤️

Estetică dentară Brasov

Estetica dentară are ca scop obținerea unui zâmbet cât mai frumos, atrăgător. Urmărim îmbunătățirea aspectului dinților- estetica albului dentar, dar și cel al gingiei- estetica roz. Estetica dentară deși pare ceva relativ și greu de evaluat, este guvernată de o serie de legi și reguli ce fac legătura între disciplinele stomatologice creând un tot unitar.
Citește mai mult

Pedodonţie Brasov

Pedodonția, numită și stomatologie pediatrică, este specialitatea stomatologică limitată de vârstă, care desfășoară masuri de prevenție terapeutice pentru copii și adolescenți, cuprinzându-i și pe cei cu necesitați speciale de tratament.
Citește mai mult

Parodontologie Brasov

Parodontologia este disciplina stomatologică ce se ocupă cu studiul afecțiunilor parodontale și de structura de susținere a dinților. Medicii parodontologi din cadrul clinicii stomatologice DIODENTA din Brasov îți oferă cele mai bune recomandări în cazul parodontozei și a altor afecțiuni care pot afecta gingiile.
Citește mai mult

Endodonție Brasov

Endodonția reprezintă ramura stomatologiei care se ocupă cu biologia și patologia interiorului dintelui (pulpa dentară, țesuturile rădăcinii și a dintelui). Această disciplină este considerată conservativă, întrucât principalul rol al medicului endodont este acela de a realiza un tratament endodontic care să conserve cât mai mult din dintele natural.
Citește mai mult

Protetică dentară Brasov

Protetica dentară este ramura cea mai complexă a stomatologiei. Ea analizează arcadele dentare afectate de pierderea unuia sau a mai multor dinți (edentație) sau de tocirea acestora (atriție) și găsește cele mai potrivite soluții de tratament în scopul refacerii echilibrului estetic, funcțional și musculo-articular.
Citește mai mult

Implantologie și chirurgie BMF Brasov

Implantul dentar este o intervenție chirurgicală prin care se introduce o rădăcină artificială pentru un dinte nou sub forma unei piese de titan pe arcada dentară.
Cabinetul clinicii DIODENTA din Brasov asigură pacienților săi servicii de implantologie și chirurgie BMF prin colaborare cu medic extern, la sediul cabinetelor.
Citește mai mult

Ortodonție Brasov

Ortodonţia este o ramură a medicinei dentare care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea anomaliile dento-maxilare și realizarea unor relaţii intermaxilare corecte (orthos= drept, dontos=dinți).
Medicul ortodont se va ocupa de îndreptarea și alinierea dinţilor strâmbi, de realizarea rapoartelor corecte între aceştia, dar şi a rapoartelor dintre oasele maxilare.
Citește mai mult

Radiologie dentară (circuit deschis) Brasov

Radiografiile dentare sunt instrumente esențiale pentru buna desfășurare a activității oricărui medic stomatolog responsabil și pentru oferirea unui act medical de calitate tuturor pacienților, dat fiind faptul că există o serie de afecțiuni dentare care nu pot fi depistate decât cu ajutorul radiografiilor dentare (fracturile dentare, cariile interdentare, leziunile profunde ale țesuturilor dentare, infecțiile, starea unor lucrări etc.)
Citește mai mult

Ce spun clienții noștri din Brasov? ❤️

Cabinet stomatologic Brasov
🦷 DIODENTA

Contactați-ne acum pentru a programa o consultație și pentru a descoperi cum vă putem ajuta să aveți un zâmbet sănătos și strălucitor! ❤️

Stomatologie / Radiologie dentară 3D

Brașov, strada Calea București nr. 96, bloc 206, sc A, ap.3 (acces stradal, între Banca Transilvania și magazinul Penny Calea București)

Programări

Program de lucru

Luni – Vineri: 09.00 – 18.00
Sâmbătă – Duminică: Doar cu programare!

Socializare

Stomatologie Brasov
🦷 DIODENTA

Cabinetul nostru stomatologic este aici pentru dumneavoastră, oferindu-vă cele mai bune servicii stomatologice din Brasov! ❤️