Galerie foto Diodenta

Clinica stomatologica SC DIODENTA SRL este infiintat in anul 2004, in actualul sediu social din Fagaras,dotat initial cu 2 unit-uri dentare, intr-un spatiu cu acces stradat, la DN1. Se dezvolta continuu, se reamenajeaza si se extinde, astfel incat, in prezent, clinica dispune de 3 unit-uri dentare.

Clinica stomatologica DIODENTA SRL FAGARAS asigura gama completa de servicii stomatologice - estetica dentara (albire dentara, detartraj, bijuterii dentare), protetica, edodontie, pedodontie, paradontologie.


Programul de lucru este zilnic, intre orele 9 - 19 si sambata intre orele 10 - 13.

Pentru urgente stomatologice, puteti suna la nr. tel. 0723 27 44 83
 
Incepand anul 2010 clinica stomatologica pune la dispozitia pacientilor si medicilor colaboratori din zona Fagarasului un centru de radiologie dentara (in incinta Bisericii Pateri Fagaras) - dotat cu radiologie retroalveolar si ortopanoramic, developare automata - cu program zilnic si circuit dechis.


 

Sala de asteptare, modern amenajata, cu acces stradal, are acces la toate cabinetele dentare. 

Dotata cu aparatura ultramoderna, folosind materiale de ultima generatie, clinica noastra dispunede o echipa de medici stomatologi tineri, pofesionisti, orientati spre confortul si satisfactia pacientilor.

Pacientii clinicii stomatologice DIODENTA SRL pot beneficia de servicii de stomatologie generala, dar si de servicii stomatologice de specialitate, implantologie - chirurgie BMF si ortodontie.


Clinica de stomatologie DIODENTA SRL acorda o importanta deosebita igienizarii si sterilizarii ( pungi de sterilizare, masca si manusi de unica folosinta,dezinfectant de suprafete si instrumente????).
 

In cabinetele clinicii DIODENTA SRL, pacientii beneficiaza de servicii stomatologice de calitate!